top of page
foto Lies.JPG

Ik ben Lies, een enthousiaste verbinder.

 

Als bemiddelaar luisterde ik de afgelopen 10 jaar naar honderden verhalen.

Ik ontdekte dat we als mensen heel vaak vastzitten in ons eigen verhaal. 

Ficties leiden tot frictie. Dankzij bemiddeling krijg je inzicht in je eigen verhaal en in het verhaal van anderen. Heerlijk om te zien hoe mensen elkaar na afloop anders bekijken. Het conflict lost zich vaak vanzelf op door op een andere manier te luisteren en doordat elke betrokkene erkenning krijgt.

 

Naast bemiddeling werk ik met dynamische oefeningen, o.a. uit Deep Democracy en verbindende communicatie, die inzicht geven in wat er onder de waterlijn speelt. Deze oefeningen kan je achteraf zelf gebruiken in je eigen context.

Ik ga ook individueel aan de slag. Misschien staat je partner, buur, collega…

niet open voor een bemiddelingsgesprek. Dan kan je zelf toch heel wat doen

om de situatie te keren.

 

Ook het niet talige is aanwezig in mijn aanbod. Van nature zitten we vaak in ons hoofd. Ik ontdekte dat een groter lichaamsbewustzijn de toegangspoort is tot een andere wereld. Ken je dat gevoel als lichaam en geest samenvallen? Er ontstaat vrijheid, lichtheid, blijheid en een diepe verbinding met jezelf, anderen en de wereld.

Via (whole body) focusing en instinctieve meditatie ontdekte ik de zelfhelende kracht van ons wijze lijf. Door te verwelkomen wat er passeert aan emoties en gedachten en die ook lijfelijk te ervaren, ontstaat inzicht en transformatie.

Deze methodieken kunnen ook helpend zijn in conflictsituaties.

 

Al deze kennis geef ik graag door in trajecten op maat. Zo word je je eigen coach voor elke situatie van spanning of conflict in je leven.

bottom of page