top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Leuven

Constructief omgaan met conflict (op aanvraag)

In deze reeks ervaar je hoe je constructief omgaat met conflict. Fricties komen sowieso op ons pad. Wie er goed mee om kan gaan, merkt dat het een bron is voor nieuwe inzichten en ideeën. Je relaties varen er wel bij, zowel privé als professioneel.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Constructief omgaan met conflict (op aanvraag)
Constructief omgaan met conflict (op aanvraag)

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Leuven, Leuven, België

Over het evenement

De reeks gaat over heel praktisch, in het dagelijkse leven leren omgaan met conflict.

Je leert eigen reactiepatronen ontdekken, ontdekt hoe elke emotie ons informeert over onze onderliggende verlangens - en hoe je die verlangens kan realiseren zonder daarbij iets te eisen/verwachten van anderen.

We gaan ook lichaamsgericht aan de slag. Door je bewuster te worden van je lichaam en van wat zich daar afspeelt, ga je conflicten - of eigenlijk relaties en interacties in het algemeen - anders bekijken. Dichterbij jezelf. Je zal merken dat je de oorzaak voor je gevoelens en reacties niet meer bij anderen moet leggen, maar dat je er zelf mee aan de slag kan.

Ik gebruik voor de reeks o.a. mijn ervaring als bemiddelaar in combinatie met verbindende communicatie (Verbindende communicatie is voor mij veel meer dan een cognitief stappenplan om te volgen!), focusing en elementen uit deep democracy.

Ik maakte een eigen aanbod met de elementen die volgens mij cruciaal zijn om een echte verandering te kunnen realiseren. Om het echt te integreren, zal er geoefend moeten worden. Je krijgt ook kleine opdrachten mee naar huis.

Prijs: 150 euro voor een reeks van 6 x 1,5 uur

Meer info: lies@frictie.be of 0498 340 456 of 010 54 00 05

Deel dit evenement

bottom of page